Ruzt er en nettside for deg som elsker rock, og hater lensmannen.

Her får du nyheter om tøff musikk, skummel film, og alt som får bestemora di til å skjelve i skjørtet! Vi gir deg usminkede plateanmeldelser, ærlige intervjuer og skribenter som drikker på jobb.

Medarbeidere:

Håvard001Håvard Margido Aspen

Trønder med bart, liker feit rock, feit mat, øl og røyk. Har kone og barn, men later som han lever rockelivet. Selvutnevnt Übersjefsredaktør for Ruzt.

 

 

Knut001Knut Gigstad

Metal-guru fra Lillehammer, har skutt med maskingevær og blitt sjekket opp av mora di. Starta opp Ruzt og Fuzz sammen med Margido.

 

Bjartulf

Bjarte Malum

Sjefen over alle Bergens punkere. Protestsanger, treningsnarkoman og dedikert dude. Elsker SK Brann, tøff musikk og duene på Danmarksplass.

 

1465288_624903087547814_1360096219_n

K. Herregaard

K. utforsker de mørkeste krokene av musikkverdenen. Lever for de dystreste dyp og skumleste stedene, drikker flaggermusblod til frokost og er generelt en hyggelig fyr.

 

Rolf001

Rolf Oldeide

Grumsete rocker fra Ålesund, født samtidig som Kiss ble stiftet, noe som har vært med å farget hans sinn(e) i svart og skinnende sølv.

 

 

audunsæter02Audun Tvetene Sæter

Nekro-gubbe fra Leikanger som brukte store deler av barndommen på å leke med hodeskaller av små, søte dyr. Digger obskur metal og barnegråt.

 

 

mms_20140502_103726 Sjur Aaserud

Ruzt sin Oslokorrespondent. En sucker for britisk melankolsk rock i Bowie-tradisjonen. Innehar et dypt intenst blikk og en evne til å sjarmere selv nynazister på speed.