Nye slipp til Tons of Rock!

Black Sabbath / Alice Cooper / Behemoth / Raga Rockers

tonsofrock03Jeg ble moderat begeistret da Tons of Rock i september slapp nyheten om at Black Sabbath skulle headline neste års rockefestival i Halden. Begeistret, fordi sist jeg skulle se Sabbath i Bergen, fikk Tony Iommi lyskestrekk eller noe sånt, og måtte avlyse. Så nå blir det altså en ny sjanse, og antakelig også den siste, til å se dette legendariske bandet live i Norge! BLACKSABBATHMen jeg ble bare moderat begeistret, for selv om Sabbath avlyste, så fikk vi likevel se Ozzy Osbourne med band på Koengen, denne solfylt maikvelden i 2012. Men Ozzy skuffa som en brunsnegle i utepilsen, selv ikke en gjesteopptreden av selveste Slash redda kvelden for min del. Jeg vet det var mange gamle rockere som digga det, jeg fikk gjennomgå på konsertnachspielet på Apollon etterpå, da jeg proklamerte min misnøye med opptredenen til den snøvlende, halvsenile tullingen med kyllingbein. Men jeg tror det blir noe annet med Black Sabbath. Det er jo tross alt Tony Iommi og Geezer Butler (og kanskje, kanskje, kanskje Bill Ward? Pliiiiis Bill, ikke vær så kjip’a!) som skal stå der på Fredriksten Festning neste sommer, og om Ozzy så ligger på scenekanten i respirator og gurgler «I am ironman» kan ikke han klare å ødelegge dette. Men det som virkelig begeistret meg, var at selveste Prince of Darkness, Alice Cooper, stiller opp med både floss og galge fredag 24 juni!AliceCooper Alice Cooper har vært min store rockehelt i mange år, men av forskjellige årsaker har jeg enda ikke fått se det gamle skrukkeskinnet opptre live! Men nå! Om så jeg må selge min førstefødte til Jesu Kristi Kirke av de siste dagers hellige,skal jeg til Tons Of Rock til sommeren (hører du Sara!!!)! Alice slapp nylig en plate sammen med Joe Perry og Johnny Depp (!) under bandnavnet Hollywood Vampires (sjekk det ut, det rocker som faen!), med gjesteopptredener av  blant annet Brian Johnson, Dave Grohl, Slash, Paul McCartney, Joe Walsh og Robby Krieger, og om bare én av disse hadde dukka opp som gjest i Halden i sommer, ville nok 70% av publikum spontanejakulert i skinnbuksene sine. Og ikke nok med Sabbath og The Coop, neida, Raga Rockers, som jeg har hørt på like lenge som Alice Cooper, kommer også! Men det er ikke bare snacks for oss gamlinger her. I tillegg til Ruzt-favorittene Krakow kommer også pop-punkbandet Les Punx, det belgiske sludge-bandet Steak Number Eight, retrorockerne i Blues Pills. Også Behemoth da, for dem som liker sånt.

Sånn, det var reklamen. Da er det bare å sende pressepasset til

Ruzt.no
c/o Håvard Margido Aspen
Tellevikvegen 11, 5107 Salhus.

På forhånd takk!

TonsofrockLogo

1 Kommentar

  1. Haha, de bør jo absolutt sende deg et pressepass asap! Håper det blir episk stemning i Halden til sommeren!!

    Anders
    http://husnesrock.no

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2018 Ruzt.no

Theme by Anders NorenUp ↑