IMG_1955

Sist helg var hypotesen vår at du kan ha det gøy på byen, selv om den eneste faste kompisen din er et leit tilfelle herpes. Med det som utgangspunkt dro vår svirebror Knut Gigstad alene ut i natten. På veien var han innom to begivenheter, BDIY sitt arrangement på Bergen kaffebrenneri og første kvelden til Mojo Workouts helgefestival. Kom, Så, FYLLA!!

BDIY er kjent for å arrangere konserter utenom de vanlige konsertstedene. En av de mest legendariske konsertene er Haraballs konsert på fabrikken, våren 2012. Ellers har BDIY hjemsøkt Club Alrek og Folkens. Deres bedrifter sikret dem Natt og Dag-prisen for årets klubbkonsept i 2013. Åstedet for BDIYs konsert sist fredag var på Bergen kaffebrenneri. Den kvelden holdt Brekkjern og Barren Womb hoff. Dette er det beste vår fotograf med mofuckin minimale ferdigheter fikk til.

Brekkjern

IMG_1632

 

IMG_1682

IMG_1685

Barren Womb

IMG_1747

IMG_1721

 

IMG_1769

BDIY arrangerer konsert igjen i morgen, lørdag 31. oktober. Dette er i samarbeid med Punkebjartes Punkeplater. Bandet som spiller er Blisterhead. De spiller først på Bergen kaffebrenneri med et akustisk sett, men de spiller også senere på Victoria cafe, hjemmebrenneri og pub med Greenland Whalefishers.

Mojo Workout – Mojo Weekend

Etter fotografens erfaring er Mojo Workout noe som pågår når han starter kvelden på garage en tilfeldig fredag. Han er sikkert ikke alene om at dette ofte resulterer i en fuktig aften hvor garasjerock og rockabilly er soundtracket. Til gjengjeld drar Mojo Workout på en sjarmfaktor som er stor. Kjelleren på garage blir pyntet med liksom spindelvev og annen dekor for å sette stemningen, samt et lerret hvor de viser gamle skrekkfilmer.  Det blir uansett fest, noe som har gjort at Mojo Workouts konserter som regel alltid er godt besøkt. Bildene er fra første dagen og bandene som omsider kom i vår fotografs søker er MFC Chicken og Les Grys-Grys.

MFC Chicken

IMG_1846

 

IMG_1821

 

IMG_1827

Les Grys-Grys

IMG_1949

IMG_1903

IMG_1923

Ruzt lover å komme tilbake med flere bilder som ikke så åpenbare øyesår som dette. Til neste gang, RIDE THE BIG ONE!!

Skrevet av Ruzt.